сряда, 8 май 2024 г.

Бурджу Йозберк заби италиански футболист

Бурджу стана известна с ролята си на Назлъ от поредицата „Слънчеви момичета“

Чаровната турска актриса Бурджу Йозберк изживява романс с италианския футболист Николо Дзаниоло, който отскоро е част от състава на истанбулския отбор „Галатасарай“. Новината за връзката им бе разпространена първо в италианските, а след това и в турските медии.

23-годишният спортист отскоро е в състава на истанбулския отбор „Галатасарай“

Според публикациите 33-годишната Бурджу и атлетичният Николо, който е с 10 години по-млад от нея, все още се опитват да запазят връзката си в тайна, но именно чаровната актриса е причината младият спортист да твърди в свои изявления, че се чувства щастлив в Турция.

В интервютата си Йозберк често е признавала, че е обичала само един мъж досега, но е претърпяла разочарование от връзката им и все още търси истинската любов. Тогава тя за пръв път в живота си е искала някой да е с нея постоянно – в хубавите и в лошите моменти. Това я е променило. Непрекъснато очаквала раздяла, била убедена, че ще страда, станала неспокойна и притеснена. Тя дори се отказала от свободата и житейските си принципи. Мислела, че щастието й зависи единствено от него. Според Бурджу емоционалните връзки често водят до пристрастяване и обсебване и затова е важно партньорите непрекъснато да търсят баланса в отношенията си.

Бурджу Йозберк е добре позната на българските зрители с ролята си на Назлъ в поредицата „Слънчеви момичета“.В родината си тя се радва на голяма популярност, благодарение на представянето си в рейтинговата романтична комедия „Любов, логика и отмъщение“. До броени дни в Турция се очаква премиера на най-новия проект с нейно участие – драматичната поредица „Кралица“, в която ще партнира на Гьокхан Алкан (Керим  от „Опасно изкушение“). Новият проект е вдъхновен от хитовия американски сериал „Кралицата на захарните плантации“.

Оригиналната поредица е базирана на едноименния роман от 2014 г. на писателката Натали Базил и проследява историята на брат и две сестри, които се завръщат в родния си град, за да поемат грижите за огромна ферма за захарна тръстика, наследена от починалия им баща. През 2016 г. зад реализацията на сериала, който засяга темите за расовата дискриминация и специфичните проблеми на афро-американското общество, застава прочутата телевизионна водеща Опра Уинфри. Проектът е отличен с множество престижни награди и продължава седем сезона. Усилената подготовка за турската версия, която за момента е с работно заглавие „Кралица“ , вече е в разгара си, а ключова роля в нея ще има и опитната актриса Гонджа Вуслатери, известна у нас с ролите си в драматичния сериал „Майка“ и криминалната поредица „Моята опасна жена“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html