5.5 C
София
четвъртък, 23 март 2023 г.

Ултраси на „Левски“ скочиха срещу ръководството заради спорно изказване на Гонзо

Една от фракциите на привържениците на „Левски“ се опълчи срещу ръководството на клуба заради легендата Георги Иванов. От организацията „Ултрас Левски“ пуснаха декларация, с която изказват несъгласие с разграничаването на „сините“ ръководители от изказването на настоящия директор в БФС, че няма да допусне в националния отбор „играчи с друг цвят на кожата“. Това мнение предизвика възмущение, защото според мнозина

Ето какво написаха от „Ултрас Левски“ във фейсбук страницата си, което публикуване без редакторска намеса:

„Нашата организация твърдо се противопоставя на днешната „позиция“, изразена в официалните канали на ПФК „Левски“, относно една от легендите на нашия вековен клуб – Георги Иванов.

Изумени и учудени сме от бързата реакция на клуба, когато трябва да се нападне „наш“. Не става ясно кой по-точно искаше мнението на клуба и кое е налагало клубът да „осъжда“ изказване на Гонзо, което няма нищо общо с клуба.

Изказване, изкарано от контекста, в което се твърди, че в националния отбор трябва да играят млади българи, а не бразилци, нигерийци или сърби.

Нима това не е така и клубът ни осъжда това? Нима това в момента е най-големия проблем на ПФК „Левски“?

Очевидно най-лесно е да хвърляме кал върху нашите легенди, докато кротко и услужливо си мълчим срещу тези, които с години бълват лай*а върху отбора и неговите привърженици!

Призоваваме администрацията на ПФК „Левски“ да се съсредоточи върху огромните проблеми от всякакво естество, налегнали клуба и да спре да се изявява като морален стожер и последна съдебна инстанция!

Кога на Гонзо паднете, паднете…“

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html