понеделник, 29 април 2024 г.

Принц Хари загубил девствеността си зад кръчма

Двамата братя бяха много близки в миналото, но днес са като чужди

Принц Хари продължава да скандализира Бъкингамския дворец с нелицеприятни признания за отношенията в кралското семейство, а и за самия себе си. В автобиографията си „Резервен“ той без задръжки споделя как е загубил девствеността си, когато е бил на 17 г. Това се случило на публично място, зад популярна кръчма кръчма през 2001 г. Тогава херцогът на Съсекс е бил студент в колежа „Итън“.

Жената, с която преспал, била по-възрастна от него, но Хари не издава името ѝ, пише британското издание „Гардиън“. Той си спомня, че трябвало да се срещне за обяд с един от бодигардовете на кралското семейство и си мислил, че повод било именно „унизителното“ загубване на девствеността му.

Мемоарите на принц Хари могат да унищожат британската монархия

„Подозирах, че това ще засяга скорошното загубване на девствеността ми, унизителен епизод с по-възрастна жена, която обичаше мъжките коне и която ме третираше като млад жребец. Една от многото ми грешки беше, че позволих това да се случи на поле, точно зад много оживена кръчма. Няма съмнение, че някой ни е видял“, разказва Хари.

В крайна сметка се оказало, че бодигардът иска да говори за нещо друго с него. В скандалната си автобиография Хари споделя и какви са отношенията му с по-големия му брат принц Уилям. Двамата бяха много близки като малки, а трагичната смърт на майка им лейди Даяна дори ги сближи още повече. Хари си спомня как с брат си умолявали баща си Чарлз да не се жени за втората си съпруга Камила, която вече е кралица консорт. През 2018 г. обаче, когато херцогът на Съсекс става близък със съпругата си Меган Маркъл, отношенията им буквално се сриват. Освен расистките коментари, Уилям наричал Меган „тъпа и недодялана”. При един от споровете дори се стигнало до физическо насилие!

Според книгата големият брат се държал като престолонаследник и не можел да разбере, че по-малкият брат не се чувства добре в ролята си на „резерва“. Заглавието на книгата „Spare“ („Резервен“) идва от реплика, изречена от баща им пред покойната майка на принцовете – принцеса Даяна. При раждането на Хари Чарлз казал, че работата му е свършена, защото вече имат и престолонаследник, и резерва.

След разгорещен спор Уилям хванал брат си за яката, разкъсал я и после проснал Хари на земята. „Паднах върху купата на кучето, която се счупи и парчетата се врязаха в гърба ми“, разказва още Хари в книгата си. Той останал на земята и помолил брат си да си тръгне. Уилям не се извинил веднага, а чак след време, и то не с особено желание.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html