понеделник, 29 април 2024 г.

Лео Меси скоро може да заиграе в отбор от Саудитска Арабия

Катарският шейх Насър Ал Атия, четирикратен шампион на рали Дакар и братовчед на собственика на ПСЖ, увери, че Лионел Меси ще продължи футболната си кариера в Саудитска Арабия.
„Саудитска Арабия ще привлече Меси след няколко месеца и мога да ви кажа в кой отбор“, увери той пред испанския вестник „Мундо Депортиво“, докато се състезава на „Дакар“, където оглавява класирането.

„От това, което виждам сега, съм сигурен, че Меси след няколко месеца, около 3 или 6, ще премине в клуб от Саудитска Арабия. Ще видите. И мога да ви кажа в кой отбор: Сигурен съм, че ще е Ал-Хилал“, каза той.

Ал Атия е настоящият шампион на Дакар, но също така е фен на аржентинеца заради любовта му към Барселона. Разбира се, той изключи връщането на легендата в Барселона, защото „икономиката на ПСЖ е много силна“: „Трудно е за Меси да се върне в Барса от Пари Сен Жермен. ПСЖ има много силна икономика, има добър баланс и много ясен план“.

„Всеки настоява Саудитска Арабия да бъде домакин на Световното първенство през 2030 г. Мисля, че сега имат нужда от големи имена в своята лига, за да накарат хората да дойдат тук и да подобрят футболното мислене за домакинството на Световното първенство“, каза още Ал Атия.

Припомняме, че друга голяма футболна звезда – Кристиано Роналдо, вече е в Саудитска Арабия.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html