неделя, 5 май 2024 г.

Звездите от „Игри на волята“ вдигнаха луд купон

Снимка: Planeta by Eleven

Едни от най-колоритните участници в приключенското риалити предаване на Нова телевизия “Игри на волята” организираха шумно афтър парти, след грандиозния купон по повод финала и голямата победа на Алекса Ерски.

Племената се събраха в един от най-популярните клубове в нощна София Planeta by Eleven. В дискотеката на звездите, тъй като всяка седмица не като гост-изпълнители, а като посетители най-обичаните имена от родната кино и музикална сцена се забавляват, играчите бяха сюрпризирани с тематичен декор – жест от управителите на заведението. Това стана ясно от снимки и видеа, споделени като истории, т.е. само в рамките на 24 часа, в социалните мрежи.

Шеги и вълнение провокира специално организираната игра с цветни шотове, отговарящи на тематичните да продукцията цветове на жълто, червено и синьо. Отпадналите мъже и жени получиха и по един медал от екипа на заведението, който се явява и като утешителна награда за финалистите, които не успяха да преборят Алекса за наградата от 100 000 лв.

Феновете не пропуснаха да се снимат с любимците си сред които големият №1 и неговата половинка Елица, мъжкият сексимвол Валери, Лефтеров, великанът Цецо, Зорница, Виктория, Фифо, Гого, Мани, Генчо, Чакалов, Касим, Ралица, Михаела и т.н. Липсващи се оказаха Георги и Фейгин, както и приятелките Жени Джаферович и Мирела.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html