понеделник, 6 май 2024 г.

Адвокат: Посрещнаха Борисов като Ескобар

Снимки: Фейсбук
„След като разбрах, че е осведомена градската прокуратура, стана ясно, че Борисов и другите двама ще бъдат освободени. Изненадан съм от политическата реч на колегата Менко Менков (б.р. адвокат на Борисов). Той се опита да ни върне 1949 г. А да се върнем тогава във времето, когато тежко въоръжени командоси влизаха и насочваха лазерни мерници към деца, мъжете бяха изкарвани голи и полуголи. Та каква икона е Борисов освен на корупцията и примитивизма“, каза адв. Михаил Екимджиев, като обори тотално тезата на Менко Менков в защита на Борисов и прокуратурата.
„Ние всички в системата знаем, че прокуратурата под ръководство на Гешев и Цацаров прикрива престъпленията на политическите ментори, които ги поставиха на тези места. Те чадъросват Борисов и кликата му“, категоричен бе Екимджиев пред bTV
„Като гледах вчера поддръжниците на Борисов си мислех, че по същия начин поддръжниците на Пабло Ескобар го посрещаха в Меделин“, посочи адвокатът.
„С кризисен пиар искаха да героиризират Борисов. Той е иконичен образ на това, което ни връща назад във времето“, категоричен бе Екимджиев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html