сряда, 8 май 2024 г.

Ивайло Ивков: „Левски“ ще получи лиценз!

Снимки: startphoto.bg; БГНЕС

Изпълнителният директор на „Левски“ Ивайло Ивков увери феновете на клуба, че столичният тим ще получи лиценз. Директорът на „сините“ се срещна с привържениците на тима в Радомир.

„Всяка среща е уникална. Няма да спрем с тези срещи, напротив, ще станат още по-чести. Надявам се до лятото да приключим с тази тежка за клуба фаза и да започнем да надграждаме“, сподели той.

Ивайло Ивков е сигурен, че подкрепата на феновете ще помогне на клуба, да достигне високо ниво.

„Считам, че „Левски“ ще получи лиценз. Няма да споделям притеснения. Днес е ден за радост. Вчера имаше хубав мач, миналата събота беше фантастично събитие, което изпълни душата на много хора. Основната ни цел е отборът да играе непримирим футбол и да се харесва на хората. Те да дойдат на стадиона и по този начин ще се види колко важен е „Левски“ за бизнеса, за да рекламират. Това е планът, за да оцелее Левски и да се върне на мястото си“, допълни той

Ивков заяви, че клубът има план, как да изплати задълженията си към бившия играч на „сините“ Насиру Мохамед. „Към момента с Насиру няма споразумение, обаче имаме план как да преодолеем това“, обяви Ивков.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html