сряда, 15 май 2024 г.

Нинова: След оставката ми разни хора не се свенят публично да лъжат

Снимки: Фейсбук

В този пост на лидерката на БСП в оставка, публикуван днес във Фейсбук, очевидно се визира нейният вътрешен опонент Крум Зарков, който е чест гост на телевизиите в последните седмици. В поредната си изява днес той не отхвърли възможността да се кандидатира за лидер на партията. В задочната сръдня между президента Радев и Нинова Крум Зарков играе човека на президента и респективно на новата формация „Продължаваме промяната“. Не случайно в публикуваните от Нинова снимки Крум Зарков е неизменният присъстващ. Това е от времето, когато младият амбициозен социалист следваше по петите лидера.

Ето какво пише Нинова:

„От два дни имам усещането, че Борисов управлява държавата.

По негово време беше абсолютно същото: Ако мълчиш и си послушен, си добре. Ако обаче кажеш и една дума, която не харесва на управляващия господар, започва тричането.

След оставката ми и изложените мотиви, разни хора не се свенят публично да лъжат. Новата опорка е, че съм се договорила с Гешев и че когато прокуратурата нахлула в президентството, съм се скрила. Но архивите говорят и казват истината. За любопитните и свободни хора ги припомням: от площада и от парламентарната трибуна. На зависимите и лъжците ще отговарям само с фактите.“

Източник: Фейсбук

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html