вторник, 14 май 2024 г.

Христо Иванов не иска ГЕРБ и ДПС да имат достъп до властта

Снимка: БНТ новините

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов е на мнение, че ГЕРБ и ДПС не трябва да се допускат до властта, пренебрегвайки мнението на хиляди избиратели. „Десните“, както се самоназовават от ДБ, нямат нищо против лявата БСП и „Продължаваме промяната“ на Кирил Петков, който се постави над Конституцията, въпреки уверенията, че спазването на закона е техен висш приоритет. 

„Трябва да има ясен вот за промяна, защото иначе ще се чудим какво ще правим после. Не е време за експерименти. България трябва да се промени дълбоко. Гласувайте за промяната”. За това призова в студиото пред Нова тв Иванов. По думите му ГЕРБ и ДПС не трябва да имат достъп до властта.

„Някой, ако има конкретни доказателства за намерение да се прави фалшификация, да ги предостави на конкретните органи. Виждаме един кръстоносен поход на ГЕРБ и ДПС срещу машинното гласуване, защото то е част от промяната в страната. То им пречи да прилагат обичайните си схеми – да купуват и манипулират вота”, заяви Иванов. Той обаче не отрони дума за обвиненията на вътрешния министър Бойко Рашков, за които използва положението си на служебен министър, без да предостави никакви доказателства.

Източник: Нова тв

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html