понеделник, 6 май 2024 г.

Майката на Роналдо за жена му: Интересуват я само парите

Кристиано Роналдо изглежда щастлив. Не само на терена, а и в личния си живот. От 2017 г. до него е Джорджина Родригес. По всичко изглежда обаче, че скоро няма да минат под венчилото. Оказва се, че един човек е против! При това не кой да е, а майката на Роналдо – Долорес Авейро. Според испанското издание „Марка“, тя е причината да не се е стигне до онова заветно „Да!“ в отношенията на двойката. Долорес не харесва Джорджина. Дори от ежедневника цитират точните й думи: „Тя иска само пари!“. Самата половинка на португалеца наскоро заяви, че не зависи от нея кога ще има сватба.

От „Марка“ разкриват: „Долорес постоянно говори на сина си да не се жени за Джорджина, защото мисли, че тя иска само да се възползва от икономическите облаги. При това не само тя. Сестрите му Катя и Елма и брат му Уго мислят същото“.

При директен въпрос от страна на изданието за въпросния „скандал“, Долорес отговаря, че не иска да коментира. Майката на Роналдо винаги е имала важна роля в живота му. Според таблоидите тя стои в основата на раздялата между футболиста и бившата му половинка – модела Ирина Шейк. Двамата бяха заедно в периода 2015-2017 г., но заради неразбирателство между нея и Долорес, двамата прекратиха отношения.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html