вторник, 7 май 2024 г.

Диана Дамянова търси пиари за Кирил и Асен с пост във фейсбук

Пиарката на правешкия олигарх Валентин Златев Диана Дамянова, която в по-далечното си минало се правеше и на синдикалистка, се гласи да бърка надълбоко в кацата с меда, но за целта новата формация „Продължаваме промяната“ трябва да влезе във властта. В момента собственичката на PR компанията D&D, работи за излюпилите се от първото служебно правителство на Радев поредни харизми в държавата Кирил Петков и Асен Василев. По думите й това ставало безплатно, но запознати с кариерата й в пиара си позволяват да подлагат на съмнение подобни декларации.

Днес Дамянова пусна трогателен пост във фейсбук, който гласи следното (запазваме автентичния правопис на авторката): „Търся колега с пр опит, който да ми помага на мен, която помагам на Продължаваме промяната“, през следващите 46 дни. Естествено всеотдайно и безвъзмездно, както работят всички за тази кампания. Ако се намери такъв ентусиаст сред моите приятели тук, моля на лични.“

Под поста следват не по-малко жертвоготовни и сърцераздирателни декларации за безвъзмездна помощ, основно от жени и лелки на средна и над средна възраст. Повечето от коментарите правят впечатление, че образователната система отдавна е в криза, защото правилният правопис се оказва непреодолима преграда за повечето от тях.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html