понеделник, 29 април 2024 г.

Мъжът на Аня Пенчева се извини за КОД и Цветан Цветанов

Мъжът на Аня Пенчева, бившият лекоталет Ивайло Караньотов, публично се извини на всички свои приятели заради новата коалиция между партията на Петър Москов КОД и формацията на известния колекционер на скъпи имоти Цветан Цветанов „Републиканци за България“. 63-годишният възпитаник на Немската гимнация и НСА написа в профила си във фейсбук:

Хора,приятели,симпатизанти, ИЗВИНЯВАЙТЕ, че ви подведох!“ Под поста следват десетки коментари, които подкрепят Караньотов, а известният режисьор Евгени Михайлов пише: „Тъжно…Тъжен финал на една добра идея!“

Емоционалната реакция е съвсем резонна за всеки интелигентен човек, който вижда какво се случва в българската политика. Погнусата от политическите изяви на Цветан Цветанов е всеобща след времето, в което той беше не само втори човек в ГЕРБ, но и колеше и бесеше като вътрешен министър и вицепремиер в първото правителство на Бойко Борисов.

Новите кандидати да ни оправят се увеличават с един Цветан и един Петър. Снимка Булфото

Сега избирателите на дясната партия КОД се чувстват предадени от Петър Москов, който днес регистрира коалицията си с Цветанов за изборите на 14 ноември. Бившият зам.-председател на ГЕРБ и някогашният член на ДСБ и здравен министър от Реформаторския блок ще се явят на вота с новите си формации под претенциозното име „Национално Обединение на Десницата“ (НОД). Коалицията щяла да издигне и своя кандидат-президентска двойка, чиито имена щели да бъдат обявени в следващите дни.

Паметливи припомнят, че на последните два парламентарни вота Ивайло Караньотов бе едно от лицата на КОД, но сега отвращението е взело връх.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html