понеделник, 6 май 2024 г.

Петър Волгин към Асен Василев: Съдиш Тошко, няма диалог!

Радиоводещите от БНР Петър Волгин и Силвия Великова, кадър бТВ

Според радиоводещия Петър Волгин новата формация „Продължи промяната“ на Кирил Петков и Асен Василев трудно ще намери път към сърцето на хората на Слави Трифонов, особено след размяната на нелицеприятни реплики, обвинения, а от вчера и заявления за решаване на спор в съда. Първо Тошко Йорданов обвини Асен Василев от парламентарната трибуна, че е откраднал интелектуална собственост, а вчера Василев отвърна, че съди Тошко заради това обвинение. Междувременно в спора в последните 2-3 месеца се включваха и Трифонов и Петков, които подклаждаха огъня с други случки.

Действията на Асен Василев противоречат на цялостното послание на „Продължаваме промяната“ до момента, защото те говореха за диалог, а трудно ще намериш общ път с някого, когато го съдиш, каза Волгин пред бТВ.

Волгин и колежката му Силвия Великова, с която са водещи на предаването „Политически (не)коректно“ по БНР коментираха и други актуални политически теми, включително новината, че ДПС ще издигне свой кандидат за предстоящите парламентарни избори.

„Много е изненадващо, защото ДПС не са си позволявали да направят тази крачка. Ако нямат кандидат, трябва да работят за кандидатурата на ГЕРБ. Привързването към тях обаче ще е проблематично“, заяви Великова.

Петър Волгин определи действията на Движението за права и свободи като „интересен експеримент“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html