понеделник, 6 май 2024 г.

ГЕРБ: Да вземат от Румен Спецов пари за охрана на границата

Александър Иванов, ГЕРБ, кадър Нова телевизия

Парите за ремонт на ограда и осигуряване на съответния човешки ресурс за охрана на границата срещу наплива на незаконни мигранти може да дойдат от шефа на НАП Румен Спецов, който е ощетил държавата с 1,5 милиона лева. „От там могат веднага да се намерят пари за охрана на границата”, заяви шеговито пред Нова телевизия Александър Иванов, доскоро депутат от ГЕРБ.

„Успяхме да събудим интереса на Рашков (служебния вътрешен министър Бойко Рашков – бел.ред.) към охраната на границата. В последно време се задействаха и военните. Естествено е, че нещо, което е изградено, трябва да бъде поддържано. Да не забравяме кога беше изградена оградата и факта, че досега нямаше миграционен натиск. Г-н Рашков споменава за липсата на милиони за оградата. Защо тогава не ги беше упоменал в актуализацията на бюджета”, попита Иванов.

„Правителството на Радев управлява вече 6 месеца и проблемите се трупат един след друг, а не се решават. Бизнесът също отчита това. Преди една година цената на един мегаватчас е била три пъти по-ниска”, коментира Иванов състоянието на икономиката и цената на електроенергията.

„Очаквайте съвсем скоро номинацията на ГЕРБ за президент. Той ще бъде обществена фигура с огромен авторитет“, лаконичен бе членът на партията на Бойко Борисов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html