четвъртък, 2 май 2024 г.

Обявиха Петков и Василев за „надеждата“ на България

Настимир Ананиев, партия Волт, кадър БНТ

Кирил Петков и Асен Василев са „надеждата“ на България, защото за пръв път виждаме хора, които са извършили конкретни дела. Ние им предоставяме техническото средство, с което ще се явят на изборите, заяви пред БНТ председателят на партия „Волт“ Настимир Ананиев.

„Свикнали сме да виждаме хора, които обещават много, а, когато се случи мандат, не предприемат действия. Кирил и Асен показват смелост и лидерство, а България има нужда от лидерство в момента“, каза Ананиев.

Според него постигнатото в 46-о Народно събрание до голяма степен се дължи именно на тях двамата.

Настимир Ананиев подчерта, че новата коалиция „Продължаваме промяната“ ще води разговори за сътрудничество с всички политически сили, с изключение на ГЕРБ и ДПС.

„Ние нищо не сме искали, освен в листите да няма агенти на Държавна сигурност. Поставихме и червени линии относно партии, свързани с прехода и негативната репутация на България, а именно ГЕРБ и ДПС“, добави той.

Ананиев коментира, че за пръв път толкова голям процент аполитични хора са изразили желание да гласуват и много хора са намерили кого да подкрепят в лицето на новия политически проект.

„Актуализираха се пенсиите и се вдигнаха над прага на бедност, което от години се говори, но никой не го е правил до момента. Те показаха, че имат смелостта, която се изисква в подобни ситуации“, каза още Настимир Ананиев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html