сряда, 8 май 2024 г.

Хамид Хамид от ДПС прекръсти Кирил Петков на Sugar Face*

Хамид Хамид

Хамид Хамид от ДПС залепи пореден прякор на икономическия министър Кирил Петков. След популярните прозвища Киро Харварда и Киро Канадеца, Хамид му лепна прякора Sugar Face при участието си в предаването „Лице в лице“. Причината за иновативното име било, че Петков имал сладко лице, бил вечно усмихнат и имал миловидна визия. Освен това заяви, че изключително много прилича на Джон Траволта.

Кирил Петков поразително прилича на Джон Траволта, според Хамид Хамид
Джон Траволта в „Брилянтин“

Освен новия прякор Хамид хвърли бомба като каза, че Движението разследва действията на Петков като служебен министър и в скоро време на бял свят щели да излязат скандални факти, които на този етап не можел да разкрие. Едно от най-разпознаваемите лица на ДПС отсече, че няма никакъв спор, че икономическият министър има непрекратено канадско поданство, което е нарушение на Конституцията, а очевидно Румен Радев е бил подведен по повод добрите намерения на Харвардския възпитаник.

Хамид бе категоричен, че раздадените от ББР кредите са били редовно обслужвани, а Кирил Петков въобще не бил този честен министър, за какъвто се представял. От гостуването на Хамид в предаването стана ясно, че ДПС ще участват в преговорите за актуализацията на бюджета, без никакво уверение обаче, че ще я подкрепят.

*Sugar Face – в буквален превод Захарно лице, обикновено се използва за старлетки с кукленски физиономии

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html