четвъртък, 9 май 2024 г.

Съдят Антон Кутев – правил „гнусни внушения“

Антон Кутев, кадър Нова телевизия Архив

Говорителят на служебното правителство Антон Кутев ще трябва скоро да се яви в съда, където ще отговаря по жалба за клевета, внесена от бившия заместник-министър на регионалното развитие Николай Нанков.

Поводът за непремерените реплики на Кутев стана скандалът около парите за строителство, който се разрази и доведе до протести на работници, които би трябвало да изграждат и дори вече да довършват участъци от автомагистрала „Хемус“.

„Никакви необезпечени договори за ремонт на пътища не съм подписвал и с говорителя на правителството Антон Кутев ще се срещнем в съда за тази клевета. Не може от висотата на заеманата от него позиция да прави подобни гнусни внушения! Кутев не е никакъв говорител, а чист манипулатор. Напоследък се изживява и като регулировчик на протести – преди дни прати недоволните лекари пред парламента. Днес (вчера – бел. ред.) праща недоволни строители пред дома ми и пред дома на лидера на ГЕРБ“, разказва в своя публикация във Фейсбук Николай Нанков.

„Но каквото и да говорят Кутев и служебният министър Комитова, фактите са ясни и все по-видно става безсилието им. Единствената цел на служебното правителство на Румен Радев е злепоставяне на ГЕРБ. То нищо друго не работи. Дори е готово цял един бранш да стане косвена жертва на политическите им интриги. Пред нищо не се спират“, коментира още Нанков.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html