четвъртък, 9 май 2024 г.

Десподов: Вярвах, че можем ще направим нещо голямо, но все още не сме

Нападателят на „Лудогорец“ Кирил Десподов призова всички в клуба да запазят спокойствие и да останат концентрирани преди битките в плейофите на Шампионската лига. „Орлите“ стигнаха до тази фаза за първи път от 2016 г., след като отстраниха драматично гръцкия „Олимпиакос“ с дузпи, а предстоят сблъсъци с шведския „Малмьо“.
„Страхотна вечер за феновете и за нас като цяло! Невероятен мач, изигран по най-добрия начин от наша страна. Според мен, показахме по-голямо желание да продължим напред“, каза националът. „Аз заради това останах. Вярвах, че можем ще направим нещо голямо. Все още не сме. Да, имаме гарантирани групи на Лига Европа, но още малко, още една крачка… Тя е много голяма. Само трябва да сме спокойни и да изиграем един-два прекрасни мача, както можем – както играхме днес, както и в Атина“, акцентира Десподов.

„Много се надявах лудостта, която ни е необходима, да е в пълна степен, за да прескочим този гранд. Мисля, че може да наредим двубоя сред великите в нашата история. Имаме още една крачка до голямата цел. Надявам се да запазим хладен ум и да успеем да влезем в групите на Шампионската лига. Много трудно могат да се правят сравнения с предишния отбор, който влезе в групите. Сега това, което виждаме, много се доближава до „Лудогорец“, който всички искахме. Имаме нови страхотни футболисти“, щастлив бе и изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html