четвъртък, 9 май 2024 г.

Крушарски след 1:1 с Копенхаген: На реванша ще им скъсаме задниците!

„Локо“ (Пд) изнесе поредния си силен мач в европейските турнири, макар резултатът да не е особено оптимистичен преди реванша. В първа среща от третия предварителен кръг в Лигата на конференциите „черно-белите“ завършиха 1:1 на „Лаута“ с редовния участник в Шампионската лига „Копенхаген“.

Пловдивчани поведоха с гол от дузпа на капитана си Димитър Илиев в 60-ата минута, на допуснаха изравняване от пряк свободен удар на резервата Пеп Биел четвърт час по-късно. Малко преди края Бирсент Карагарен, който бе спънат за дузпата, а през първото полувреме удари греда, се измъкна сам срещу вратаря, преодоля го, но ударът му бе пресечен от защитник в корнер.

„Мисля, че не бяхме на това ниво, на което трябва да сме. Не съм доволен от владеенето на топката, но е нормално – имаме доста нови играчи, които се нуждаят от време. В минутите след гола имаше разколебаване. Копенхаген е класен отбор, но ние затваряхме добре постъпите към вратата ни и не създадоха много положения. Показвали сме, че можем срещу големите отбори и това беше важното за мен – да ги накарам отново да повярвам в това. Двубоят в Копенхаген ще е различен, със сигурност. Може би донякъде условията им повлияха, но и за нас не беше лесно, защото бе много горещо“, заяви треньорът Александър Тунчев.

Босът Христо Крушарски пък направи поредното си култово изказване. „Това е радост за цяла България. Днес видях на бензиностанция министър-председателя. Жалко, че не успях да го позная, но ето какво се получи – щастие за Локомотив. Дано отборът върви нагоре. Не съжалявам за нищо, нас ни цакат от съдийската гилдия. Мислят ни още за трета държава. Навсякъде с лоби не върви. Нищо, пак ще ги бием и там. Ще им скъсаме задниците. Ще има победа“, каза той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html