неделя, 5 май 2024 г.

Страх и задкулисие ще клатят новия парламент

кадър Нова телевизия

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки е негативно настроен към новата власт, защото случващото се показва огромен страх от станалото или дълбоко задкулисие.

„Страхът от случилото се е виден. Това, че отзад прозира дълбокото задкулисие, което в момента се опитва покрай такива като мен, отзад, тихомълком, да си реди корпоративните и корупционните схеми – отвращава българския избирател”, уточни Марешки.

Лидерът на ВОЛЯ е на мнение, че конструкцията, която се е получила, скоро ще рухне под натиска на всички здравомислещи българи.

Според него „такава безпринципност, жажда за постове, министерства и за кокала не сме виждали”. „Те се изпокараха, преди да се съберат, и това най-вероятно унижава и погнусява техните избиратели, които ги пратиха в парламента”, добави Марешки.

„Ние останахме под чертата – вярно е, но останахме и над блатото, в което в момента се е превърнало 45-ото народно събрание. На фона на новоизбраните депутати ВОЛЯ стои почтено и авторитетно, патриотично. Ние се гордеем, че не сме част от този сбирщайн”, заяви Веселин Марешки.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html