неделя, 5 май 2024 г.

Борисов: Първи сме, хората харесват какво правим

кадър Фейсбук

Можем с пълно право да кажем, като първа политическа сила, че хората одобряват тези мащабни реформи и всичко, което се прави по регионите, коментира премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Няма друга партия, която да излиза от пълен мандат и пак да печели. Омразата към нас е, че ги побеждаваме. Най-щастливи ще са да не се явим на избори“, категоричен бе министър-председателят.

Борисов инспектира ремонта на околовръстния път на Пловдив. След като първият лот на околовръстното го завършихме на 3 км, сега работим на четвъртия. Поставяме изцяло нова основа, разширяваме платното, така че нещата се движат по график, обясни Борисов.

За магистрала Тракия, той каза, че едното платно ще стане днес, в което беше катастрофата, и утре ще поправят повредения асфалт в другото платно.

Борисов съобщи още, че е предоговорено април, май и до средата на юни у нас да пристигнат 2,7 млн. ваксини от „Пфайзер“.

„Убеден съм, че през май ще имаме 3 млн. оздравели и ваксинирани“, каза Борисов и обясни, че имаме договорени 2 млн. от „Джонсън и Джонсън“, но започвали и за нея да се говорят неприятни работи. „Търговската война е в страшна сила, а и цените се вдигат. „Пфайзер бяха 12 евро, станаха 15,50 евро, сега за 2022 и 2023 г. се подписват договорите на ЕС за 900 млн. ваксини, но вече на цена 19,50 евро“, коментира премиерът.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html