понеделник, 6 май 2024 г.

Партията на Цветанов откраднала логото на наши емигранти в САЩ

Цветанов изтри спомените си - Политика - Стандарт Нюз
Републиканците на Цветан Цветанов са откраднали логото на кампания, създадена от български емигранти в САЩ. За това алармира един от нейните създатели Радослав Бимбалов. „Заедно с българската общност в САЩ създадохме една мотивационна кампания за гласуване на българите извън страната. Нарекохме я ИМАШ ПРАВО НА БЪЛГАРИЯ. Създадохме клип, постери и сайт – https://imashpravo.com/. Целта на тази кампания е да даде малко повече увереност на сънародниците ни, напуснали страната, да гласуват на изборите. Всички, които подкрепят тази кауза, са наши съмишленици. НО Е КРАЙНО НЕДОПУСТИМО политическа партия да използва визия от една надпартийна кампания, за да си я отпечата в предизборна брошурка.
Уважаеми Републиканци за България, на фона на милионите, които г-н Вълнев налива във вашата формация е безумно да крадете чуждо авторство, за да си пълните брошурите. Това не е просто гавра с една чиста от политически пристрастия кауза. НИКОЙ НЕ ВИ Е ДАВАЛ ПРАВО да използвате нашата кампания за собствени предизборни цели. Освен проява на лош вкус, това е и погазване на авторски права.
И нали знаете, няма да ви се размине.“
Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'р „....българия заслужава да ce потрудим за нея.' иван вазов институционална подкрепа Ha ce блеше реализация личности, милена тодорова ...и той ще стане мойто вдъхновенье, светли звукове бъдещото бодро поколенье. предам произведенияна вазов апреведени език съхранил обичаите български съдържателното, запазил наследство институт, модел институтите имаш право на българия бъдещото българския език бъде чужбина платформа ще дисциплини широка отефактите хранилищата значителна част българските нашето гласувай на 04.04.2021'

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html