вторник, 7 май 2024 г.

Режат Нико Тупарев от БНТ

Известният продуцент Нико Тупарев няма никакви шансове да пробива с предавания и продукции в БНТ, докато на „Сан Стефано“ управлява Емил Кошлуков. Това разкриха за „Антени“ хора от обкръжението на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. Цецо Лексиката, Цецо Интелекта или Цецо Апартамента, както иронично го наричат познатите и бившите съпартийци, е нещо като финансов гръб и ментор на Тупарев.

Дясна ръка на Цветанов в бизнеса е братовчедът на Нико Тупарев Александър Тошев-Джони. Същият този Джони дълги години организирал предизборните кампании на ГЕРБ заедно с братовчед си Нико Тупарев. Сега заедно с двамата работи Александър Димитров – приближен на Джони. Димитров има огромен опит в правенето на кампании, натрупан през годините. Работил е за Яне Янев и РЗС, Николай Бареков и ВМРО. Негова съпруга пък е доскорошната шефка на СЕМ – София Владимирова.

Всички схеми на Тупарев, Джони и Димитров и връзките им с Цветан Цветанов отдавна са ясни на управляващите, които са решили да врътнат кранчето на шайката на продуцента.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html