вторник, 7 май 2024 г.

Шарапова се сгоди за търговец на изкуство

Бившата световна №1 в тениса Мария Шарапова обяви, че се е сгодила за британския бизнесмен Александър Гилкс. Маша, която дълги години бе половинка на най-добрия български тенисист Григор Димитров, очевидно е открила истинската любов в живота и е взела решението да й се посвети изцяло.

В социалните мрежи Шарапова публикува снимки, където оповести новината и написа: „Казах „да“ от първия ден, в който се срещнахме. Това беше нашата малка тайна, нали?“

Григор и Шарапова се разделиха през лятото на 2015 година. След това българинът се събра с известната певица Никол Шерцингер, а към днешна дата тенисистът има връзка с друга руска красавица – Лолита Османова.

Шарапова и Гилкс бяха забелязани заедно за пръв път през януари 2018 г., но заявиха официално връзката си едва през октомври същата година.
Гилкс е британски бизнесмен, чийто основен бизнес е свързан с търговия на изкуство.

За него това ще е втори брак, след като през 2016-а се разведе с дизайнерката Миша Нону, която е известна като дамата, запознала Принц Хари и Меган Маркъл.

Освен това Александър е приятел и съученик на принц Уилям от колежа Итън. Това е едно от най-престижните учебни заведения в света, като от 1440 г. насам там получават образованието си децата от най-висшите кръгове на британското общество. Според светските хроникьори във Великобритания Александър поддържа приятелски отношения и с принц Хари.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html