понеделник, 6 май 2024 г.

Акрапович: Играчите си поиграха с нервите на всички

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович похвали футболистите си след минималната победа с 1:0 над „Левски“. Треньорът на „червените“ допълни, че не се сърди за червеня картон на Юга, както и че не иска да се разделя с Али Соу.

“Много е сладко. Играчите си поиграха с нервите на всички. Трябваше да затворим мача много по-рано, да вкараме повече голове. През първото полувреме играта бе по-добра. Не дадохме нито един шанс на противника.

Дербито винаги е дерби. Никой не се отказва. Феновете надъхват и едните, и другите. Никой не иска да се срамува след мач. В трудна година нашите играчи показаха характер и морал. Последните 7-8 мача сме допуснали три гола, два от тях са грешки на вратаря. Много съм доволен от целия отбор. За мен 1:0 е достатъчно. По-голямо значение има нещо друго – да не се крием на терена и да даваме всичко от себе си. Така винаги ще е трудно на противника да ни победи. Разчитам на Али Соу и следващата година. Ще видим какви са офертите, има такива. Такъв играч не се дава за малко пари. Може да стане още по-скъп. Нямам голяма нужда от играчи, а от време, в което да разберат на 100% какво искам от тях”, каза Акрапович.

Наставникът на „Левски“ Славиша Стоянович също коментира дербито.
„Загубихме мача, футболът е чудна игра, ако даваш всичко от себе си се получава. Али Соу избяга в една ситуация и ни вкараха гол, ЦСКА е много здрав физически отбор, трябва да си направим изводите и разбор и да бъдем по-добри през пролетта“, каза словенецът. „Ние сме неадекватни, имахме положения, но не търсим удар към вратата, а търсим други решения. Това е липса на опит и качество, исках от отбора да сме търпеливи“, добави Стоянович.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html