понеделник, 6 май 2024 г.

Валери Симеонов бесен на Каракачанов: Този е предател

Валери Симеонов бил бесен на коалиционния си партньор Красимир Каракачанов, който решил неговото ВМРО да играе самостоятелно на следващите избори и да пренебрегне НФСБ. Пред свои приближени депутати лидерът на НФСБ бил чут да произнася: „Очаквах го, този е предател“.

Краят на „Обединени патриоти“ всъщност е очакван и прогнозиран от дълго време. Красимир Каракачанов никога не е бил предвидим партньор и винаги се е водил в политическото си поведение единствено от интересите на своята партия. Бягал е от коалиции, напускал е със скандали партньори, криел се е от хора, до които преди това е правил магистрали, за да се сближи с тях и да са заедно. Паметливи припомнят как постъпи навремето със СДС, с Яне Янев и с Николай Бареков.

Впрочем началото на края бе сложено с отстраняването на Волен Сидеров и „Атака“ от коалицията, която се разпадна с гръм и трясък. Сега според социолозите единствен Каракачанов има някакви шансове да влезе в следващия парламент, а от НФСБ на Валери Симеонов не било останало нищо. Структурите на родения в Ямбол собственик на кабеларката СКАТ се разпадали една след друга и той с очите си виждал как с бясна скорост си тръгва от активната политика.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html