вторник, 7 май 2024 г.

Българи масово споделят в интернет акаунти за мача Пулев – Джошуа

След като нито една българска телевизия не извади пари, за да излъчи на живо най-интересното спортно събитие за годината за България – мачът за световната титла между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, в интернет находчиви българи подаряват възможността на други наши сънародници да гледат боксовата среща.

Единствената възможност, която беше намерена като вариант за феновете на бокса, е през платформата DAZN срещу абонамент от 3 лева. Оказва се, че от един профил могат да се включат две устройства, на които да се гледа боят между Пулев и Джошуа тази вечер от 23 часа. Във „Фейсбук“ има постове, в които вече абонирали се подаряват на други българи възможността да гледат мача на „Уембли Арена“.

Ако някой иска, да ми пише и ще му дам акаунт и парола, за да гледа най-важното събитие за българския спорт през годината. А който иска, да последва примера със споделянето, пише в един от постовете.
Друг пък предлага възможност да се гледа безплатно на определен сайт:
Друг е въпросът как нито БНТ, нито bTV, нито Нова ТВ или някой от платените спортни канали нямат пари да си позволят да платят правата? Преди години от „Big Brother“ извадиха 50 хиляди долара за Памела Андерсън, а за близо 5 часа гостуване Парис Хилтън получи хонорар от над 600 хиляди евро! Тази вечер е финалът на друг телевизионен формат, а победителят ще получи 100 000 лева …
Тъжна и жалка история!

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html