вторник, 7 май 2024 г.

Какво всъщност е „ваксината“ на Pfizer?

В интернет пространството в последните седмици човек може да се нагледа и наслуша на всякакви теории, свързани с ваксините, ваксинирането, чипирането и …нето. Поредното мнение публикуваме без редакторска намеса, а изводите оставяме на  собствените ви сиви клетки. И да не пропуснете филма „Теория на конспирацията“!
Д-Р ЧОЛАКОВА
Първо нека наречем всичко с истинските им имена: a това не е ваксина и не е нищо повече от нечестно и подвеждащо наименование, ако не и лъжовно.
Нормалната ваксина е: „Препарат от отслабен или убит патоген, като бактерия или вирус, или на част от структурата на патогена, която при прилагане на индивида стимулира производството на антитела или клетъчния имунитет срещу патогена, но не е в състояние да причини тежки инфекция“.
Това, което „Pfizer“ ще прилепи върху мускулната тъкан на милиарди хора, е кратък генетичен код създаден в лаборатория, който ще се свърже с ДНК – РНК механизмите на клетките, ефективно свързани с мускулната клетка и произвеждащи протеинова структура на COVID-19. В този случай това е сложният свързващ механизъм, който позволява на вируса да се прикрепи към АСЕ2 (ангиотензин-конвертиращия ензим 2) – порталът на повърхността на човешките клетки), така наречения S-шип.
Телата ни реагират на това, като произвеждат антитела, които да атакуват „чуждите“ протеини, произвеждани от нашите собствени клетки.
Това е непроверена, нетествана нова биотехнология. Тя няма предистория и няма как да разберем какви ще са средните, камо ли дългосрочните ефекти. Това се нарича евгеника на нормален език.
Преди да очертая някои от възможните последици от това, смятам, че е важно да знаете, че това не е ваксина – това е генно инженерство!
Това е най-големият масов експеримент в човешкото генно инженерство, който някога е провеждан. Резултатите от който ще бъдат оценени само от оцелелите. Историята ще бъде съдия.
Първо, всеки активен вирусен генетичен материал в организма предизвиква системна промяна (в цялото тяло) в нашата ДНК. Това е начинът, по който работи еволюцията. Всеки въведен вирусен генетичен материал ще бъде подложен на процес по същия механизъм. Тази РНК ще взаимодейства със собствената ДНК на тялото на системно ниво и ще доведе до промени. Естеството на тези промени е неизвестно.
На второ място, мускулните клетки, произвеждащи вируса, ще бъдат идентифицирани от тялото като „заразени“ и ще бъдат атакувани, причинявайки автоимунен отговор. Не е известно какви ще са пораженията, дали изкуствената РНК ще бъде копирана в други клетки и дали автоимунният отговор ще се разпространи в други органи, особено в нервната система, която свързва мускулите.
На трето място, потокът от S-шиповидните протеини (свързващият механизъм на вируса COVID-19) ще се прикрепи към ACE2 порталите в клетките на тялото. Не е известно как това ще повлияе на тяхната роля в автоимунната система на организма и също така неизвестно дали телата ни ще идентифицират такива клетки като „заразени“ и ще ги атакуват.
Накрая е напълно неизвестно колко дълго инжектираният генетичен материал ще остане активен или неактивен. Резултатът може да бъде свръхстимулация на имунния отговор на организма, причиняващ огромни поражение: алергии, автоимунни заболявания, психични проблеми, податливост към инфекции и заболявания – особено грипни заболявания. Този тип генно инженерство ще бъде по-мощно при малките деца, които все още развиват имунната си система.
На „Pfizer“ не може да се вярва, честно казано, те имат ужасен опит в безопасността и прозрачността и вече са произвели 1,3 милиарда дози от това лекарство, готови за употреба. Това е огромна инвестиция и такава, която едва ли ще загубят заради няколко „опасения за безопасността“. Тъй като не е необходимо да публикуват своите „опити, методи или резултати“, може да се гарантира, че погребват всякакви „вредни резултати“ или опасни странични ефекти. Целите никога не оправдават средствата, „Pfizer“ не прави изключение от това и нищо добро не може да се получи от този генно-инженерен експеримент.“

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html