вторник, 7 май 2024 г.

Братя Пулеви вече са в Лондон, чакат резултати от PCR тестове

Когато цял живот следваш определен път и накрая въпреки възходи и падения нещата се подредят, разбираш, че мечтите се сбъдват и Бог не те изоставя! С тези думи Тервел Пулев изрази подкрепата си към своя брат Кубрат преди битката срещу Антъни Джошуа за световните титли в тежка категория в Лондон.

Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон използва социалните мрежи, за да съобщи, че с Кобрата са пристигнали благополучно на британска земя. Той не пропусна да благодари на всички, които продължават да подкрепят брат му.

„Нека оценим смелостта му, силата, волята, българския дух и борбеност, наследени от предците ни!“, написа още Тервел в „Инстаграм“.

Братята кацнаха в британската столица в събота вечерта. Направени са им тестове за коронавирус, като ще останат изолирани до излизането на резултатите.
Срещата между Пулев (29 мача, 28 победи, 14 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг) и Джошуа (24 мача, 23 победи, 21 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг) ще се състои на 12 декември в зала „Уембли“ в британската столица.

Първоначално мачът трябваше да се проведе през лятото на 2020 г., но беше отложен заради пандемията от коронавирус.

Разхлабването на противоепидемичните мерки във Великобритания направи възможно присъствието на публика в залата. 1000 човека ще могат да гледат сблъсъка за световните титли, а билетите са в продажба от петък (4 декември). За жалост само хора с постоянен адрес в Англия ще могат да влязат в залата.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html