понеделник, 6 май 2024 г.

Павел Колев: Думата „фалит“ е забранена на „Герена“

„Левски“ очаква съществено подобрение на финансовото си положение след подписването на спонсорски договор с букмейкър. „Сините“ представиха нов етап в партньорството си с „Палмс бет“.

До момента компанията беше единствено рекламодател в клуба, а сега подписа разширен договор до края на 2021 г., според който логото ѝ ще бъде поставено на ръкавите на фланелките на футболистите.

„Финансовото ни положение съществено ще се промени. Няма да ни реши всички проблеми, но тази помощ е изключително важна за нас. Но тя не идва безплатно, идва срещу права, които даваме на „Палмс бет“ и които във времето е доказано, че имат своята цена, защото „Левски“ има голяма популярност. Когато създадем подходящите условия за всеки спонсор да експлоатира правилно марката „Левски“, нещата се случват“, каза изпълнителният директор на „Левски“ Павел Колев.

По думите му във всеки момент може да се очаква подписването и на договор с генерален спонсор. За такъв собственикът Наско Сираков и членът на надзорния съвет на клуба Константин Папазов говорят от месеци.

При представянето на договора беше уточнено, че „Палмс бет“ няма клауза за ексклузивност, което оставя отворена вратата пред „Левски“ да подпише и с друг букмейкър.

Клубът е в тежко положение с многомилионни задължения. От пролетта „сините“ разчитат основно на привържениците си като източник на свежи приходи.

„Думата фалит е забранена на този стадион. Не ни е минавало през ум подобно нещо, а и има процедури, преди да се стигне до подобно нещо. Не е чак такава ситуацията. Ситуацията е тежка и всички го знаят, ние се уморихме да го повтаряме. В този смисъл всеки такъв договор е жизненоважен за нас“, добави Колев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html