вторник, 7 май 2024 г.

Джордж Клуни: „Когато срещнах Амал, всичко се промени“

 GQ

Джордж Клуни разкри в интервю за американското списание за изключително дълбоките си и жизненоважни отношения със съпругата си. „Най-желаният ерген на Холивуд“, както беше известен Клуни, сподели, че срещата и влюбването в Амал е променило коренно живота му.

Джордж Клуни

Женени от 6 години, Джордж и Амал Аламудин Клуни са част от тези двойки, които блестят при всяка тяхна поява. Но ако дуетът въплъщава истинската „любов от пръв поглед“ на червените килими и дипломатическите сцени, връзката изглежда все още толкова силна в светлината на прожекторите.

Амал и Джордж

Известният холивудски актьор се обясни в любов на блестящия адвокат, който споделя живота му.

„След развода с Талия Балсам през 1993 година се отдадох на кариерата си. Бях доволен от живота и от това, че съм ерген. В един момент обаче се замислих, че никога няма да се оженя, няма да имам деца“, споделя Клуни.

Талия Балсам и Клуни през 90-те

„Ходя на работа, имам добри приятели, животът ми е пълен, добре съм“, коментира Клуни душевното си състояние през този период.  Преди да продължи: „И аз не знаех колко е празно всичко, докато не срещнах Амал. И тогава всичко се промени“.

Женен и преобразен мъж Джордж Клуни и Амал Аламудин се срещнаха през 2013 г. и не са се разделяли за миг оттогава. Двойката бързо се ожени във Венеция през 2014 г., събитие, което преобрази холивудския актьор.

Сватбата във Венеция

„Никога не съм бил в ситуация, в която животът на някой друг е бил безкрайно по-важен за мен от моя“, каза преди години Клуни“. И добавя:

Джордж и Амал се радват на близнаците Ела и Александър, които се появиха през 2017 година. Последният, който вече е на три години, също се появи в интервюто за GQ и може да „говори свободно италиански“, както гордо изтъкна баща му. От своя страна Амал призна преди време: „Раждането на децата беше най-естественото нещо в света“.

Близнаците на Амал и Джордж Клуни

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html