вторник, 7 май 2024 г.

Марешки, Салвини и Льо Пен ще спасяват Европа от мигрантите

Лидерът на ВОЛЯ и зам.-шеф на НС Веселин Марешки и лидерът на италианската партия ЛИГА Матео Салвини са се обединили в обща кауза „Да спасим Европа“, съобщиха от партията. Кампанията била на европейския партньор на „Воля“ – „Демокрация и Идентичност“, в която е и партията на французойката Марин льо Пен „Национален фронт“.

Френската националистка Марин Льо Пен на два пъти идва в България по покана на Веселин Марешки. Снимка Интернет

„Само ВОЛЯ и нашите европейски партньори действаме, за да защитим общия ни дом – Стария континент, от невиждано нашествие на мигранти“, коментирал Веселин Марешки.

Повод за кампанията е „Пактът за миграция и убежище“, представен от ЕК през септември, който според тях проправял политиката на масовата миграция в Европа.

Те са на мнение, че се създават правни, логистични и политически условия за масовата миграция. Според тях реално 68 милиона мигранти биха могли да се установят в Европа през следващите години, като мнозинството е от развиващите се страни.Това според тях би довело до дестабилизация, безработица, увеличаване на престъпността.

Пактът предвиждал огромни суми за мигрантите, тъй като всяка държава, приела мигрант, ще получава по 10 000 евро за възрастен и по 12 000 евро за дете. „Воля“ и „Идентичност и демокрация“ са написали петиция срещу пакта за миграция на ЕК.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html