събота, 11 май 2024 г.

Картите „Аз съм Левски“ от 19,14 до 10 000 лв.

Между 19.14 и 10 000 лв. ще струват единичните карти от различните категории на „Аз съм Левски“, съобщи изпълнителният директор на клуба Павел Колев.

Той обясни, че процесът по „вписването“ на всички левскари като членове на клуба ще продължи дълго време и ще включва създаването на нов сайт и дигитална платформа, които ще започнат да функционират напълно в най-близко време.

Картите ще бъдат пуснати в продажба днес от 19:14 часа и ще важат до 31 декември 2021.

„Това е само първата стъпка към един по-голям процес, който ще продължи поне няколко месеца и има за цел да сбъдне мечтата на всички привърженици на „Левски“, както и на тези, които работят в клуба. А именно, във всеки един момент да знаем кои точно са левскарите в България и целия свят, какво имат като потребност и как можем да им го дадем.

Като част от членската кампания се разработва и нов сайт на „Левски“, който ще бъде дигитална платформа за събиране на всички фенове на едно място. Чрез него всеки ще има контакт с представител на клуба“, обясни Колев.

„Минимална част от всяка похарчена сума ще попада в клубната каса и „Левски“ ще печели от това, че привържениците му се идентифицират като негови членове“, каза още изпълнителният директор на „сините“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html