петък, 17 май 2024 г.

Дядо Петьо Блъсков съсипва детска градина, за да печели милиони

Сегашната власт позлати така наречения издател Петьо Блъсков, който на всичкото отгоре се гласи да стане и орденоносец, получавайки тенекия от министъра на културата Боил Банов, алармираха бдителни столичани. Софийската кметица Йорданка Фандъкова и нейните подчинени оказват пълно съдействие на скандалния Блъсков да се прави на строител и от това да трупа пачки, които могат да запълнят десетки чекмеджета като това от снимките на премиер министъра Бойко Борисов.

След като недоволни софиянци събраха подписка и не позволиха на Блъсков да бетонира гората от Борисовата градина, граничеща с квартал Изток, бившето медийно величество е насочило усилията си да вгорчи детството на малчуганите, които са в 49-а детска градина „Радост“ в столичния квартал „Дианабад“. Петьо Блъсков вече е получил разрешение да построи сграда с разгъната застроена площ над 7300 квадратни метра. От изливането на бетона ще спечели минимум 6 милиона лева, изчисляват специалисти от строителния бранш. Сградата ще се надвеси буквално над главите на дечицата от „Радост“, които още не подозират какво ги чака в близките месеци. Вместо Дядо Коледа, ще дойдат строителите на 70-годишния дядо Петьо Блъсков, които ще съсипят съня, игрите и заниманията на малчуганите.

Разрешителното за строеж в кв. „Дианабад“

Сега остава Блъсков да обясни на публиката как се е сдобил с терена за строителство, за да лъснат схемите, чрез които властта щедро се отблагодарява на слугите си, които я крепят медийно.

70-годишният дядо Петьо Блъсков ще строи сграда върху главите на дечицата от детска градина „Радост“. Съвсем законно при това. По законите на Йорданка Фандъкова

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html