петък, 17 май 2024 г.

Григор тренира със Серина преди „Ролан Гарос“

Григор Димитров загря за „Ролан Гарос“ със Серина Уилямс. Българинът и 23-кратната шампионка от Големия шлема проведоха тренировка на кортовете в Париж по-рано днес. Както е известно двамата са добри приятели и редовно се подготвят заедно. А в миналото дори се говореше, че са били гаджета.

Гришо започва участието си на „Ролан Гарос“ срещу представителя на домакините Грегоар Барер. Двамата са се срещали само веднъж – в Монпелие миналата година, като нашето момче допусна обрат и загуби срещата със 7:6, 4:6, 5:7.

Мачът между двамата в Париж ще се изиграе в понеделник (28 септември), или във вторник (29 септември). Това обявиха организаторите, които все още не са предоставили официалната програма. Стана ясно само, че състезателите от горната половина на схемата при мъжете, където водач е световният №1 Новак Джокович, ще започнат в понеделник или вторник. Същото важи за дамите от долната половина на схемата.

Жените от горната част ще започнат в неделя или понеделник, което означава, че тогава ще гледаме мача на Цветана Пиронкова с Андреа Петкович.

Съперничка на Цвети във втори кръг пък евентуално ще бъде именно Серина Уилямс.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html