вторник, 14 май 2024 г.

Гришо: Ядосвам се, че не мога да ходя по ресторанти

Ядосвам се, че не мога да ходя по ресторанти, защото обожавам италианската кухня. Но се опитваме да се справяме с румсървиса и поръчки на храна. Преди мач съм много стриктен в хранителния режим, но от време навреме се глезя, обяви Григор Димитров в интервю за сайта tennis.com.

“Чувствам се добре, тази година условията са различни, защото обикновено играем тук (б.р. – в Рим) през май месец. Нямахме достатъчно време да се подготвим за сезона на клей, но иначе съм шокиран колко е топло.

Пътуването до Ню Йорк беше доста тежко за мен, а и не оправдах собствените си очаквания, особено по отношение на физическото ми състояние. В крайна сметка взех решение да участвам и да тествам тялото си. Понякога е по-добре превантивно да вземеш мерки, за да се предпазиш от контузия или дискомфорт. Но не съжалявам за взетите решения.

Ще играя с 10 години по-млад от мен съперник, което е малко странно чувство. Но когато бях на 24-25, също съм играл с 19-годишни. Сега просто разликата става по-голяма. Никога не подценявам противниците си, а и е очевидно, че той е страхотен играч, който тепърва пробива. Ще се фокусирам върху себе си, защото никога не искам да играя по начина, който опонентът ми диктува”, каза още Димитров.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html