вторник, 14 май 2024 г.

Ани Цолова ще преподава в Нов български университет

„Благодарност за възможността да преподавам на първокурсниците в New Bulgarian University.

Вълнувам се от предстоящата среща със студентите, които избраха да учат и тренират заедно с мен в курса „Ораторът в мен. Въздействащо говорене пред публика. Поведение пред камера“.

Започваме през октомври.“

Снимка от профила на Ани във Фейсбук

Това написа в профила си във Фейсбук популярната преди години тв водеща Анна Цолова. Припомняме, че тя работи като водещ на сутрешния блок на bTV първоначално в екип с Николай Бареков. След като Бареков напуска bTV през ноември 2009 г., Анна Цолова води блока дълго време сама или с някой от репортерите на „bTV новините“.

От юни 2010 г. тя си партнира с Виктор Николаев. От началото на септември 2013 г. Анна Цолова и Виктор Николаев стават част от сутрешния блок на NOVA и се превръщат в най-обичаната тв двойка на екрана. На 8 септември 2017 г. NOVA съобщава, че Ани Цолова няма да води сутрешния блок и се подготвя за ново предаване в ефира на телевизията. Година по-късно става ясно, че плановете за предаването са отменени.

Ани е едно от ярките доказателства, че животът след телевизията не свършва. Лицето от сутрешния блок на NOVA „Здравей, България“ се превърна от публично говорещ човек, обучаващ другите как най-добре да презентират себе си и работата си. „Способността да говориш добре те прави успешен, и обратно – успешни са добре говорещите хора“, е убедена Ани и демонстрира това през собствената си платформа „Говори, за да те видят“.

Миналата седмица тя гостува в редакцията на сп.  Forbes. „Разказах как се появи „Говори, за да те видят“. Защо никога не съм произнасяла изречението „Отивам на работа“ и какво през последните две години ми носи професионално удовлетворение и вълнение“, написа пак във Фейсбук Ани.

Всичко това може да прочетете в септемврийския брой на списание Forbes.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html