събота, 25 май 2024 г.

„Лече“ пусна Ради Цонев в „Левски“

Бившият младежки национал Радослав Цонев се завръща в „Левски“. На „Герена“ той ще се събере с брат си Борислав, след като от италианския „Лече“ съобщиха на официалния си сайт, че са прехвърлили състезателните му права на „сините“.

Очаква утре халфът да мине прегледи в София, след което да е на разположение на Георги Тодоров. Именно треньорът е в основата братя Цоневи да се върнат в родния „Левски“ през това лято.

25-годишният Радослав напусна „Левски“ през 2016 г. Оттогава е собственост на „Лече“, но игра като преотстъпен в по-ниско разредните „Витербезе“ и „Монополи“

Още един „син“ юноша е смятан за сигурно ново попълнение на столичния гранд. Става въпрос за Стивън Петков. Вчера той изгледа от трибуните на ст. „Георги Аспарухов“ успеха на Левски с 2:1 срещу Етър.

Стивън дебютира за тима от „Герена“ още през 2012 г. След само 7 мача обаче той подписа с „Лудогорец“, където игра само за втория отбор. После Петков отиде в Монтана, а след това беше в „Ботев“ (Пловдив), където блесна с редица решаващи голове.

Това му спечели трансфер във „Фейрензе“ в началото на 2019 г. Стивън изигра само 13 мача за португалците и вкара 1 гол. През септември миналата година беше пратен под наем в чешкия „Карвина“, но и там не успя да се утвърди.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html