неделя, 21 април 2024 г.

Божков: Конституцията се сменя в защита на Шиши и Киро

Васил Божков

„Наглостта им стигна дотам, че да променят Конституцията на Република България, за да защитят Шиши и Киро.“

Това написа във Фейсбук страницата си Васил Божков. Бизнесменът, срещу когото има повдигнати 18 обвинения, се укрива в Дубай. Оттам той редовно пуска обвинения срещу управляващите.

Те предизвикват широк обществен интерес, тъй като често пъти потвърждават подозрения и въпроси, които мнозина имат. Наскоро Божков дори обяви, че ще влезе в политиката със своята партия на име „Българско лято“.

„Антени“ публикува последните му думи без редакторска намеса:

„Имената на Делян Пеевски и Кирил Домусчиев се свързват с трафик на забранени вещества и контрабанда от години. Но докато мутрите преди пазеха бизнеса си с бухалки и вериги — за днешните мутри тези “бухалки” вече са Прокуратурата и държавните институции.

Най-голямата гордост на Бойко — “разчистването” на контрабандните канали за цигари съвпада с монополизирането на бизнеса от “Булгартабак” и превръщането на Шиши в единствен играч на пазара.

Домусчиев и разработените канали на фармацевтичния му бизнес са поредното парче от пъзела.

Финалното доказателство за чадъра на държавата над мафията е че с години никой не задава въпроса как от едно момче, което през 2013 г. декларира едва 50 000 лв., днес Шиши получава 21 млн. лв. само от “дивиденти”.

Бойко и Гешев изглеждат слепи и за двамата.

Наглостта им стигна дотам, че да променят Конституцията на Република България, за да защитят Шиши и Киро.

Когато премиер и главен прокурор прикриват и защитават замесени в нелегален трафик лица, това е ясен признак, че държавата е управлявана от мафията.

Време е на това да бъде сложен край.
#БъдетеСмели

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html