вторник, 30 април 2024 г.

Борисов многозначително: Време е за моите решения!

Премиерът Бойко Борисов пусна във фейсбук страницата си снимка с двете си внучета, придружена с многозначителен текст. За един час тя бе видяна от над 11 хиляди потребители на социалната мрежа.

Премиерът с внучетата си Бойко и Иван. Снимка от ФБ профила на Бойко Борисов

Както трябваше да се очаква, техните коментари са страхотно поляризирани – от „Оставка”! до „Никаква оставка”! Съдете сами:

– Ей, все някой друг да ги взима решенията от Ваше име…

– Хайде , с нетърпение Очакваме!?!?! Огледайте се !?!?! Не ВИ ли е неудобно от недоверието на народа на Република България??? За нашите деца КОЙ ще се погрижи??? Че Вие за вашите сте се погрижили без значение от образованието им!!!!

– Оставка & congtatulations, Boiko!

– Оставка! Най – правилното решение!! Ако имаш поне малко чест, подай я!!!

– Чакаме решенията Ви. В името на нас, децата и внуците ни. Нито крачка назад. Живи и здрави да сте! И не се предавайте!

– Никаква оставка! Много хора вярват във вас! Не се подавайте на шепа платени провокатори!

– Именно заради децата г-н Борисов не трябва да вземате решения в които съществува оставката. Тя не е решение. Не ни хвърляйте в ръцете на мафията. Жалко ще е не само,за нас а за всичко постигнато до тук.

 

А ето и какво написа премиерът:

Домът е там, където те се усмихват. Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения!

Очевидно много скоро ще разберем решенията му…

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html