понеделник, 6 май 2024 г.

Коцето диша райски газ пред тийнейджъри: Фолкаджията неадекватен на участие в квартално заведение

Фолк певецът Константин шокира феновете си с рекламна акция на балони с райски газ, които са забранени, но все още има заведения, които предлагат такива „екстри“, забелязаха от в. „Галерия“.

Именно затова и изпълнителят си позволил по време на участие в квартално софийско заведение, да посегне към забраненото вещество и  така да покаже на гостите как се диша балон.

Вместо да подеме обратното като възпитателен метод как да не правим това, чалгаджията с кеф приел райския газ от девойка, която продавала специалните балони по време на участието му в клуб в квартал Надежда, разказват източници на „Галерия“, станали свидетели на изцепката му. „Пиян ли беше не знаем, но изглеждаше неадекватен. След като си взе дозата райски газ, започна да се оплаква, че му е станало лошо и трябвало малко време преди да продължи да пее“, разказват присъстващи на грозната гледка. След още няколко песни, Константин изненадващо обявил, че спира с лайфа и ще продължи след кратка пауза изявата си. Едва изкара 5-6 песни и се оттегли да почива за около десет минути. Преди седмици тук пя Меди, който пя повече от час без прекъсване, нямаше почивки“, уточняват гости на заведението, сред които преобладавали предимно млади момиченца. Изявата се случила часове преди полунощ, а още при втората си поява на сцената, звездата предупредил, че скоро трябва да си ходи, тъй като за имал и втори поет ангажимент в дискотека. В този момент собствениците на заведението изтръпнали, пресметливия Константин да не обяви другото място, на което ще пее и така клиентелата им да избягат подире му.

Можем само да гадаем как е успял да продължи работния си ангажимент бившия кадър на „Пайнер“. Едно стана ясно, че чалгарят няма скрупули от поведението си и е готов всякак да се излага.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html