събота, 24 февруари 2024 г.

Бойко Борисов: На ГЕРБ мога да се карам само аз, на мен – никой

Бойко Борисов, кадър БНТ, архив

На ГЕРБ мога да се карам само аз, на мен – никой, това смята лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

„Стана криза в парламента. Партията на промяната не си държи на думата“. Това каза в Сливен  Борисов пред Младежката организация на партията.

„Те се изкълчиха и въпреки, че мина гласуването, не стана красиво. Стана така, че една подобна формула на управление трябва да работи. Дори искам да им коментирам аргументите. В медиите излезе, че все едно Николай Денков е дошъл и ни се е накарал. Това беше внушението от новините. Това не е вярно. На ГЕРБ мога да се карам само аз, а на мен – никой“, категоричен бе Борисов.

„Истината е, че Мария ми беше написала, че с Денков искат да ме видят, аз им казах „не“, ще се видя с Асен Василев и Христо Иванов. Това казах, 10 часа среща – час и нещо говорихме, зададох си моите въпроси, Асен Василев беше коректен, излязохме заедно, казахме пред медиите, че взимаме двете оставки, връщаме крачка назад, за да работим конструктивно и за следващите избори на регулатор“, каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ бе категоричен, че работи добре с премиера акад. Николай Денков: „Работя добре с него, той ми е бил зам.-министър“.

„Процесът, който направихме, беше успешен, но беше между мен, Асен Василев и Христо Иванов, държа да го знаете“, подчерта той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html