неделя, 5 май 2024 г.

След раздялата с Диляна Блатечки взе апартамента им на пъпа на София

Актьорът заживя в него с банкерката Елеонора, запозна я с майката на сина си 

Димитър Василев за в. „Галерия“

След окончателната раздяла на Асен Блатечки и красивата моделка и актриса Диляна Попова апартаментът, в който живееха със сина си Борил на пъпа на София, остава за актьора, научи „Галерия“. Понеже по време на съвместното им съжителство са закупили заедно просторното жилище от 120 квадратни метра с ипотечен кредит, сега Блатечки погасява сам дълга към банката и отделно изплаща на вноски парите, които Диляна е инвестирала в имота. 

В апартамента сега живее той заедно с новата си приятелка – Елеонора Янакиева, която контролира финансите на една от най-големите фирми за производство на растителни масла и слънчоглед, а преди това е работила във водеща наша банка цели 17 години. Червенокоската е на 43 години и също като Асен има момченце от предишна връзка, което живее с двамата. Дамата също като актьора е запалена по спорта и редовно посещава различни групови тренировки. Асен е хлътнал до уши и пред приятели признава, че е много щастлив с новата си. „Жената до мен не е успяла да ме укроти. Ако ме укроти, няма да съм й интересен. Но успя да ме накара много да я обичам“, сподели актьорът наскоро пред Десислава Банова-Плевнелиева в рубриката „Тук и сега“ по Нова телевизия. Елеонора се познава освен със сина на Асен – Борил, както и с Диляна. Двете дами дори са били заедно на вечеря с актьора и новата половинка на Попова – ресторантьорът Лъчезар Захариев, който държи заведение на плаж „Перла“ до Приморско. Преди стопанисваше „Баш Бара“ на къмпинг „Градина“, но заради проблем с концесионерите миналото лято хлопна кепенци. Любопитното е, че негов съдружник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за голямата дъщеря на бившия столичен кмет Елена. Захариев е и председател на Българската асоциация на заведенията.

Той живее заедно с Диляна в луксозен апартамент в столичния квартал „Лозенец“. Заедно с тях е и синът й Борил, който е ученик в Музикалното училище в София и освен това тренира джиу-джицу, като вече има няколко медала от турнири.

Момчето се разбира прекрасно с новия приятел на майка си, който го отрупва със скъпи подаръци, но често гостува и в дома на татко си. 

Диляна и новото й гадже се запознават на морето малко след като тя прекратява отношенията си с Асен Блатечки. 

 „3-4 пъти сме се разделяли с Диляна и след това сме се събирали отново. 

Веднъж като се счупи една стомна, после и да лепиш…

От три години не сме заедно, но се разбираме чудесно”, казва Блатечки. 

Иначе любовта на Асен и Диляна е достойна за сапунен сериал. За първите искри между двамата се заговори по време на снимките на сериала „Стъклен дом“ преди десет години. Тогава влюбените отрекоха слуховете Преди девет години, когато стана ясно, че красавицата очаква бебе, истината излезе наяве. Тогава Асен запази мълчание, а Попова разкри в едно от малкото си интервюта: „Не мисля, че нещо съм откраднала. Не бих създала живот по този начин. Намирам се в деликатна ситуация, в която аз, като всички останали в нея, се боря и се опитвам да науча нещо. Не спирам да се чудя наистина ли изглеждам като жена, която би направила всичко, за да постигне целите си. Детето ми е направено с любов и желание“. 

Само месеци след раждането на Борил Асен обаче заряза Диляна и се върна при Катерина, с която дори създадоха първия си филм „Бензин“.

Диляна и Асен дълго време бяха в обтегнати отношения и се виждаха само заради Борил, а моделката потъна в депресия и призна, че минава през най-тежкия период в живота си.  Страстта им обаче се възпламени отново през пролетта на 2018 г., когато актьорът за втори път заряза бившата си половинка – режисьорката Катерина Горанова, въпреки че се кълнеше, че тя е жената на живота му и винаги ще я обича. 

Тогава Диляна призна в телевизионно изявление, че е простила бягството на Асен и той е голямата й любов. Двамата дори крояха планове за второ дете, но уви…страстта им угасна и двамата прекратиха връзката си окончателно.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html