понеделник, 6 май 2024 г.

След шофирането в нетрезво състояние: Мария Игнатова не подкрепи Нойзи

 Снимка: Архив

Тв водещата се покри от социалните мрежи, не хареса публичното му извинение 

Ивета Петрова за в. „Галерия“

Тв водещата Мария Игнатова не застана зад мъжа си – писателя  и културен антрополог Ивайло Нойзи Цветков, който след шофирането си в нетрезво състояние се извини на почитателите си в социалните мрежи. „Сглупих сериозно и много ме е срам. Не се беше случвало, няма и да се случи пак. Причините и подробностите не са важни – важни са поуката и отговорността, която ще понеса. Извинявайте“, написа Нойзи. 

От популярните личности статусът му са харесали Белослава, която също беше хвата да шофира пияна преди няколко месеца, певецът Дони Векилов, тв водещата Наталия Симеонова. Близката приятелка на Мария – Алекс Раева, също е сложила своя лайк под публикацията, но не и самата Игнатова, което изненада мнозина. Тя е изчезнала след издънката му от социалните мрежи и нищо не е публикувала от няколко дни насам.

Повечето почитатели на Нойзи са много сурови към публициста и не вярват той да не се е качвал пиян зад волана и друг път. Те настояват за строга присъда и много се надяват той да не се измъкне както Белослава и Явор Бахаров, защото е можел да убие човек на пътя. 

Ивайло плати парична гаранция от 15 хил. лв., като му е отнета и шофьорската книжка. Както и луксозното БМВ, с които е шофирал рано сутринта на 17 ноември по Околовръстния път на София с концентрация на алкохол в кръвта 2,12 промила, което е установено с тест с дрегер.  По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от 1 до 3 години и глоба от 200 до 1000 лева.

Ивайло Цветков е журналист, публицист и културен антрополог. През 2021 г. сключи брак с телевизионната водеща Мария Игнатова, която дълги години бе лице на „Господари на ефира“. В началото на годината той издаде първата си книга „ДИАЛОЗИ“ – 27 разговора с имена като Алек Попов.

Андрей Райчев, Бойко Василев, Георги Господинов, Камен Донев, Явор Гърдев, Харалан Александров и др. За тях в книгата се посочва, че имат „безспорни способности да анализират миналото, да интерпретират настоящето и да предлагат идеи за бъдещето“.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html