неделя, 28 април 2024 г.

До 22:00 часа продължава благотворителният търг за Петър Хубчев

Снимка: ФОНДАЦИЯ СТИЛИЯН ПЕТРОВ

Благотворителният търг за Петър Хубчев, който е организиран от фондацията на Стилиян Петров, приключва в 22:00 часа тази вечер, съобщава БНР.

Аукционът се провежда на официалната страница на фондацията във фейсбук: https://www.facebook.com/thestiliyanpetrovfoundation.

В него са представени над 50 предмета с огромна колекционерска стойност, свързани с „Мача на надеждата“, който се проведе на 6 септември.

Включени са фланелките на звездите от мача, подписани лично от тях. Сред големите участници във футболното събитие на годината бяха носителят на „Златната топка“ Христо Стоичков, двукратният шампион на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, рекордьорът по мачове във Висшата лига Гарет Бари, един от най-великите играчи за всички времена – Рой Кийн, незабравимия Шей Гивън, головата машина Хенрик Ларсон, Луис Гарсия и куп други любимци на милиони по света.

Наред с екипите са включени и няколко артикула от мача – подписана лично от Стилиян Петров капитанска лента, флаговете на капитаните – Стан и Ицо, ъгловите флагчета, постаментите от екипите и топка от мача.

Всички приходи от търга ще бъдат дарени за лечението на легендарния национал и треньор Петър Хубчев, който продължава битката си с коварна болест.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html