събота, 18 май 2024 г.

Линда Еванджелиста бита от бившия си

Топмоделът е активистка за правата на жените

Линда Еванджелиста призна, че е била малтретирана от бившия си съпруг Жералд Мари. Супермоделът и Жералд бяха женени в продължение на пет години между 1987 и 1993 г. Тогава съпругът й беше шеф на голяма международна модна агенция.

58-годишната красавица наскоро заговори за битката си с рака на гърдата. А в документален филм за супермоделите от началото на 90-те призна, че 73-годишният днес Мари никак не е бил съпруг за пример. „По-лесно е да се каже, че трябва да напуснеш съпруга си насилник, отколкото действително да го направиш. Разбирам това, защото го изживях.“ Деспотичният й мъж я биел така, че следите от насилието да остават скрити от хората.

„Той знаеше, че не трябва да докосва лицето ми, да не докосва това, което му носи пари, разбирате ли?“, каза още Еванджелиста. Тя се омъжва за Жералд, когато е едва на 22. Когато преди три години разбира, че 7 жени го обвиняват в сексуално насилие, повярвала, защото познава нрава му. Именно в защита на тези жени Линда проговори за болезненото си минало с бившия.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html