четвъртък, 16 май 2024 г.

Пеевски: „Всичко ще бъде наред“, отлага се бюджета, донос-бонуса отпада, 9% ДДС за ресторантьорите

Снимка: Архив

Депутатът от ДПС Делян Пеевски заяви, че няма как хората да останат без работа. По повод Държавния бюджет Пеевски каза: „Отлагаме го, всичко ще бъде наред. Донос-бонус отпада, а ДДС-то за ресторантьорския бизнеса ще е 9%“, предаде агенция Фокус.

Енергийният министър да се прибере и да си решава темите. Това е неговата работа и трябва да си я свърши. Ако не си я свърши, логичното е сам да си тръгне. Това заяви  Делян Пеевски относно протестите на миньорите.

„Много добър разговор направихме с Асен Василев и Делян Добрев, надявам се да има решение, защото това не може да случва с хората. Да има пълна заетост и да няма хора останали без работа. Има сериозен разум във финансовия министър. Надявам се максимално бързо да приключат въпроса, защото това затваряне на пътища няма как да се случи“, посочи той.

По думите му няма как хората да останат без работа. По повод Държавния бюджет Пеевски каза: „Отлагаме го, всичко ще бъде наред. Донос-бонус отпада, а ДДС-то за ресторантьорския бизнеса ще е 9%“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html