сряда, 15 май 2024 г.

Лорд Евгени Минчев за качамака на звездите и благотворителните им дейности

Евгени Минчев открехва завесата за постъпките на богатите и известните

Мария Лалева в „скалите“ на удоволствията

Моден статус – 4 от 10 точки

Мария Лалева стана част от фестивала „Градина на удоволствията“, като посрещна своите почитатели в градината на Grozarde. Това е името на частният културен център, основан и управляван от актьора Георги Грозев. В него по различни поводи гостуват интересни личности, а Лалева със сигурност е една от тях. Тя представи книгата си „Живот в скалите“ пред многобройна публика в рамките на „Тайната градина на музите“. Грозев лично поднесе цветя на писателката, която пък му отвърна с комплименти за неговата игра в сериала „София вкъщи“. Септемврийската програма на Grozarde съдържа любопитен културен афиш, в който са имената на популярни и не чак толкова известни интелектуалци и актьори. Самият Грозев предвижда вечер за почитателите на сериала, който го направи популярен, но все още се бори със суетата,  която той все още устоява успешно.

 

ГЕОРГИ НИЗАМОВ С ОРЕЛ В КАДИЛАКА…

Моден статус – 2 от 10 точки

Харесваният комедиен актьор Георги Низамов ще вземе участие във Фестивала за поп и рок музика – „София 2023“ с песента „Кадилака“. Чрез парчето той пресъздава реална история от своя живот.  През 2019 година полицаи в Слънчев бряг му свалят номерата на колата. Причината е документални неуредици. След  това той успява да ги осъди и номерата му са върнати. По същото време подобна случка изживява и бившият вокалист на група Д2 Дичо. Първоначално Низамов замисля парчето като дует между двамата потърпевши, но те обаче не успяват да се стиковат. Низамов смята, че докато катаджиите не поемат финансова отговорност, тези неща ще продължават до се случват. Той обаче е надживял случилото се и подхожда към историята с цялото си чувство за хумор.

„Накрая съм променил нещата и съдията загледа на адвокатката краката“ е част от игривия текст. Няма тежки послания, като при предната му песен „Орелът“, написана от Вида Пиронкова.

„Кадилака“ е неангажиращо и хумористично парче – целта му е да създава добро настроение, намеква в емоционален пост изпълнителят.

Органът е изсвирен от Христо Ламбрев от група „Сигнал“. Барабаните и смесването са дело на Пейо Пеев от група „Спринт“. Акустичната китара е записана от Томи Темелков.

 

ГАЛА И ЗЕЙНЕБ НА КАЧАМАК

Моден статус – 4 от 10 точки

Дългогодишните приятелки и колежки Гала и Зейнеб Маджурова не прекъсват взаимоотношенията си, макар и в различни предавания. Сладката светска хроникьорка изпраща онлайн доклади от всяка точка на света, където е, за да уведоми водещата на „На кафе“ за емоциите и впечатленията си. В отговор на тези жестове, макар и много заета покрай есенните промени в шоуто си, Гала покани Маджурова на качамак, което изглежда като подготовка за скорошно участие на брадърката в Нова. Последните воаяжи на Зейнеб бяха с ос Лондон- Бодрум – София. Тези дни Гала пък беше засечена около Докторския паметник с друга своя стара познайница Джуджи.Те избираха картина за рожден ден на близък, но цените ги преместиха в друг район на София.

 

Звезди благотворително в Лондон

Моден статус – 10 от 10 точки

Лорд Мартин Роуз и съпругата му Пени ще домакинстват през октомври поредното си благотворително парти. В името на деца, болни от аутизъм, те събират над 250 проминентни личности от целия свят, като ще преобладават британските звезди. В централен лондонски хотел, два пъти годишно, лорд Роуз привлича на страната на благотворителността известни актриси, водещи на телевизионни предавания, спортисти. През годините, когато беше жив, на тези събития присъстваше със съпругата си знаменитият телевизионен водещ Никълъс Парсънс, а актрисата Вики Мишел от „Ало, ало“ бе най-очакваният гост.

 

ГЕРИ САРАФСКИ ПРАЗНУВА С ТАМПЛИЕРИ

Моден статус – 9 от 10 точки

Бизнесдамата Гери Сарафски беше сред почетните гости на румънските и световни тамплиери. Като част от Ротари и тамплиерското общество в България, тя бе поканена на годишна среща – вечеря в Букурещ. Облечена с всички атрибути на Ордена, Сарафски бе на цялата възможна почит и уважение, което можеше да получи. В рамките на тазгодишния конкурс „Бизнесдама на годината“, Гери е номинирана за категорията Evolution, заедно с още 11 заети жени. Конкурсът за първи път се разкрива за света – от Лондон, Женева, Берлин и Тел Авив пристигат бизнесдами, номинирани от организаторите. Вицепрезидентът Илияна Йотова е почетен патрон на събитието.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html