сряда, 22 май 2024 г.

Лорд Евгени Минчев за разходките с водка, валяк и на автостоп

Евгени Минчев открехва завесата за постъпките на богатите и известните

В рубриката на вестник „Галерия” – „Лордея се с вас…“, Евгени Минчев открехва завесата за постъпките на богатите и известните, ще постила пред нас червения килим на суетата, ще спуска или вдига бариерите пред него. Той ще представя най-бляскавите модни звезди или онези, които кандидатстват да бъдат наречени такива. Ще открива нови модни икони, ще детронира вече съществуващите. Доверете му се в неговата галерия от размисли и… пасти.

Емил Димитров-син и Жаклин на разходка с водка

Моден статус – воден статус

Емил Димитров-син, наследник на естрадната легенда Емил Димитров, отпразнува 30 години от срещата с любовта на живота си. Той среща Жаклин Кунович по време на студентско събиране и си обещава тя да е негова съпруга. Това се осъществява не съвсем според плановете му, затова от запознанството им до брачните халки минава известно време. Макар да има любопитни очи за женската красота, Емил-младши остава верен на съпругата си и до днес. Плодът на тяхната любов и внук на изпълнителя на „Моя страна, моя България“ не се казва Емил, но това не променя естетическия профил на младия господин. Той вече е студент в Италия и е даван за пример като достоен продължител на рода си. По повод годишнината Жаклин и Емил отидоха на седмична разходка с яхта по Средиземноморието, придружени от кучетата си. Тайно пред себе си те кръстиха този воаяж не разходка с лодка, а разходка с… водка.

Аргирови на Ранна вечеря с шеф Манчев

Моден статус – 4 от 10

Братя Аргирови постепенно подготвят публиката за своя нов проект. Малцина знаят, но още в началото на лятото те записаха песен, която обещава да достигне интереса към досегашните им парчета. Освен че замирисва на море, новият хит е условно наречен „Ранна вечеря“ и се очаква да види бял свят в началото на есента. Така предрече и шеф Манчев, който оцени готварските способности на Благовест Аргиров в „Черешката на тортата“ сред дипломати от различни страни. Песента, написана за Аргирови от приятел, разказва една съвременна любовна история, в която са намесени такси, лошо време, даже и ягоди, които „пъшкат по пода“. На прочутите братя им отне около десет минути, за да запишат новия хит, към който се очакват още видеоклип и тържествено представяне пред публика.

Люба Пашова с червило след БНТ

Моден статус – 7 от 10

Чаровната водеща Люба Пашова обяви последните си ангажименти с БНТ и продължи с живота си като истинска дама. С богат дотук, но леко далеч от тенденциите телевизионен гардероб, днес Пашова показва все повече смелост в избора. Освен младежките блузи и ярките цветове, тя постави червено червило и както съобщава – за първи път. За модните капацитети това е цветът на червилото на френската аристокрация, а лично Ив Сен Лоран го съчетаваше със сладоледено розови палта и рокли. Тя търси своята модна посока, затова мога да я насърча с моден статус 7 от 10 евгениточки. Най- вече за очилата, най- много заради червилото.

 Иван Тенев с валяк на 9 септември

Моден статус – 3 от 10

 

Родоначалникът на светската хроника и висш интелектуален зевзек Иван Тенев таи нещо за 9 септември. Поканен на частно „Парти без партии“, той възнамерява да пристигне с валяк, за което има съответното позволително. Агентът е приел да носи червено облекло, а организаторите са го насърчили да постави своите медали. Поетът и текстовик може да се похвали с богата колекция от такива, получени за неговата обществена дейност и таланти. На 9 септември той няма да бъде с Кристина Димитрова, защото, когато й се обадил да я покани, тя му отговорила с гласово съобщение „Ти, лети, лети…“

Искрен Пецов на 60 с плоча и Автостоп

Моден статус – 9 от 10

На 7 септември тази година Искрен Пецов навършва 60 години, а годишнината е съпроводена от различни инициативи. На 18-и рожденикът и „Латинопартизани“ представят песента „Автостоп“ на фестивала за поп и рок музика „София пее“, който се провежда за девети път на празника на град София. На 2 ноември в НДК – клуб „Singles“ певецът събира фенове и приятели на концерта на своята група „Латинопартизани“. Освен Искрен и групата, на сцената ще излязат любими български изпълнители, с които той има дуети през годините. Билети с ВИП места също ще са налични в мрежите за разпространение. Същата вечер е премиерата на грамофонната плоча на Искрен Пецов – „Искрен Пецов, „Латинопартизани“, най-доброто“. Посетителите ще могат да видят изпълненията на песните от плочата и да закупят винила същата вечер. Грамофонната плоча съдържа 12 песни, по 6 от страна А и страна Б.

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html