четвъртък, 23 май 2024 г.

Дженифър Анистън получава картички за деня на майката

Джени и Адам са близки семейни приятели

Приятелството между Адам Сандлър и Дженифър Анистън се роди на снимките на няколко романтични комедии и продължи и в реалния живот. Звездата от „Приятели“ се грижела за талантливия комик и дори му правела смути, за го освежи след изморителните часове пред камерата.

Не е тайна голямата болка на Джени – тя така и не успя да стане майка, въпреки че многократно е опитвала инвитро процедури и открито е говорила за това. Екранната Рейчъл не крие също, че писаниците в медиите за безплодните й опити да се превърне в родител, я наранявали много и призовава да се подхожда с повече внимание към този проблем.

Когато Анистън преминава през опитите за зачеване, именно семейство Адам и Джаки Сандлър са до нея, за да й държат ръката и да й помагат. Те изоставят личния си живот, за да са на разположение на Дженифър и да й вдъхват кураж, когато мечтата й за дете не се сбъдва.

Дженифър е споделяла, че за всеки ден на майката Адам Сандлър и съпругата му й изпращали поздравителна картичка, въпреки че тя не е майка. Джен обаче не се огорчавала от картичката, а напротив, това я окуражавало.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html